DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rostește cât mai des, în Postul Paștelui, Rugăciunea Inimii – Îți va merge bine în casă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Orice credincios care tine Postul Pastelui trebuie sa faca acest lucru cat mai discret posibil, ne invata sfantul parinte. Rugaciunea nu trebuie sa fie doar o insiruire de vorbe goale, ci spusa din tot sufletul, cu toata iubirea.

Rugaciunea inimii inseamna ”intoarcerea mintii la inima si intrarea mintii in inima in vremea rugaciunii”, asa cum ne-a invatat Domnul Dumnezeul nostru Iisus Hristos, Care ne-a invatat pe noi cum sa ne rugam cu mintea din camara inimii noastre, cand a zis:

”Tu insa cand te rogi, intra in camara ta si inchide usa ta si roaga-te Tatalui tau si Tatal tau care este intru ascuns iti va rasplati tie”.

Rugaciunea inimii este cunoscuta si drept rugaciunea lui Iisus, rugaciunea curata, rugaciunea mintii cea din inima sau rugaciunea cea de gand a inimii, spune stiriactuale.net.

Iata mai jos si textul rugaciunii:
””Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul (pacatoasa)”

”De mare ajutor in perioada Postului Pastelui este aceasta rugaciune” spunea sfantul parinte si ne sfatuia sa o spunem cat mai des posibil si vom vedea ce lucruri minunate se vor intampla in viata noastra.

Cat rostesti: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul (pacatoasa)”, tine-ti putin respiratia. Astfel dobandesti patru foloase:

– primul folos: ”Se necajeste si se stramtoreaza putin inima, nedobandindu-si vazduhul ei cel firesc, iar mintea, cu acest belsug, mai lesne se aduna si se intoarce in inima.”

– al doilea folos: ”Se inmoaie inima, facandu-se mai simtitoare si mai smerita”.

– al treilea folos: ”Necajindu-se si patimind dureri inima, varsa afara undita cea otravitoare a dezmierdarii si a pacatului care mai inainte a apucat a o inghiti”.

– al patrulea folos: ”Toate celelalte puteri ale sufletului se unesc si se intorc catre Dumnezeu”.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde