DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rugăciunea împacării cu Dumnezeu

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rugăciunea este vorbirea şi unirea omului cu Dumnezeu, tărie a lumii, împăcare cu Dumnezeu, maica lacrimilor, ştergerea păcatelor.

Rugăciunea poate să scoată din iad sufletele oamenilor şi să învie trupuri, să dezrădăcineze munţii şi copacii din uscat şi să-i sădească în firea cea umedă a apei, după cum am văzut că au făcut unii din oamenii îmbunătăţiţi. Şi pe scurt, tot ce va voi să facă un credincios, semne şi minuni, să facă numai rugăciune cu evlavie şi cu credinţă, şi să nu se îndoiască în inima sa, şi îl va asculta Stăpânul, precum a zis în Sfânta Evanghelie.

Rugaciunea impacarii cu Dumnezeu

“Doamne, recunosc ca am facut lucruri care sunt impotriva voii Tale.

Vreau sa am o relatie cu Tine.

Te rog sa ma ierti pentru pacatele mele.

Cred in inima mea ca Isus a murit si a inviat, ca sa-mi stearga pacatele, si recunosc ca Isus Cristos este Domnul si Mantuitorul meu personal.

Te rog sa ma umpli cu Duhul Tau cel Sfant, ca sa pot face ce imi spui Tu. Multumesc pentru ca m-ai mantuit si ca m-ai facut copilul Tau.

Te rog sa-mi vorbesti si fa-ma sa aud vocea Ta si sa urmez calea pe care Tu vrei ca eu sa merg.

Astept cu nerabdare sa petrec timp cu Tine, aici pe pamant, si acolo sus in cer.

Iti multumesc ca m-ai mantuit si ca mi-ai ascultat rugaciunea.

In Numele lui Isus!

Amin.”

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde