Scandal monstru în TVR după ce la Eurovision am fost ciuca bătăilor/ Theodor Andrei a lansat acuzații grave: Nu am avut voie

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scandal monstru în TVR și nu numai după ce la Eurovision am fost ciuca bătăilor/ Theodor Andrei a lansat acuzații grave

La două săptămâni de la eșecul României la Eurovision, pentru care s-au cheltuit 400.000 de euro din bani publici, izbucnește un scandal între Theodor Andrei și șeful delegației TVR.

Theodor Andrei a făcut dezvăluiri despre modul în care a decurs colaborarea dintre el și factorii de decizie din delegația României la Eurovision, aducând acuzații grave, în podcastul Fără perdea.

Pe de altă parte, la două săptămâni de la cel mai slab rezultat din istorie pentru țara noastră, șeful delegației la Eurovision 2023, Mihai Predescu, a fost chemat la raport în Consiliul de Administrație al TVR și a încercat să justifice acest eșec, după cum anunță Libertatea.

Invitat în podcastul Fără Perdea, reprezentantul României la Eurovision a dezvăluit lucruri în premieră despre concursul din acest an, precizând că toate deciziile majore, precum și rezultatul final care s-a văzut la TV, au fost luate de „cei cu funcții“ din delegația României.

„După tot cumulul de idei pe care le-am dezbătut împreună (cu factorii de decizie din delegația TVR – n.r.), conducerea a ridicat în ședință că trebuie să fie cântată în variantă acustică la Eurovision (melodia a avut o variantă acustică în concursul european, foarte diferită de cea din Selecția Națională – n.r.). Eu nu am fost chemat la această ședință, mama a fost chemată. De fiecare dată când se băga cineva pe ideile mele, eu îmi apăram ideile. I-au zis mamei că piesa trebuie să fie cântată acustic. Abia apoi am fost chemat eu la o discuție, în care am reușit, cu chiu cu vai, să trag ca piesa să fie jumi-juma (jumătate din melodie acustic, jumătate varianta originală – n.r.)“, a spus Theodor Andrei. Foarte mulți dintre fanii concursului au comentat în rețelele sociale că prima variantă a melodiei era mult mai bună.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *