DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Doi concurenți de la Survivor România aproape că s-au luat la bătaie în urma unei discuții aprinse după accidentarea unui Faimos.

Încă un scandal a izbucnit la Survivor România. Și de această dată unul dintre protagoniști este DOC, care nu reușeșete deloc să se înțeleagă cu ceilalți, chiar dacă a fost din nou propus pentru eliminare.

Totul a început atunci când DOC s-a implicat într-o discuție care nu îl privea, despre accidentarea lui Mihai Zmărăndescu, starea de spirit a Faimoșilor fiind deja una tensionată.

Ionuț Iftimoaie i-a spus lui Mihai că fetele, în special Carmen Grebenișan, au de gând să îl elimine. Acestea s-au apărat și au spus că ele nu ar vota niciodată un coechipier care s-a accidentat. Apoi, scandalul a luat amploare.

Chiar dacă nu era implicat direct, DOC a simțit nevoia să intre în acea discuție care mai târziu avea să degenereze.

„Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar ca lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”, a spus DOC.

Ștefania i-a dat imediat un răspuns și l-a contrazis: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”.

„Tu știi sport și atât. Nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești, să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită! Te manipulează fetele astea cum vor ele!”, a fost replica artistului.

citeste integral pe rtv

 70 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde