Simona Halep, implicată într-un scandal imens! Ultimul anunţ a stârnit o revoltă uriaşă: ‘Au prins-o cu minciuna!’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Simona Halep, implicată într-un scandal uriaş! Fanii se revoltă după ultimul anunţ. Procesul de dopaj în care este implicată românca a escaladat. Totul după ultima reacţie a unei legende a tenisului feminin.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou acuză ITIA de hărțuire. În acelaşi timp, ies la iveală mai multe scandaluri pe rețelele de socializare.

Simona Halep, implicată într-un scandal uriaş!

Simona Halep este apărată de către o legendă a tenisului. Chris Evert crede în nevinovăţia româncei. Merge pe ideea că Halep a fost servită cu alimente contaminate de cineva care i-a vrut răul.

Chris Evert, deținătoare a 18 titluri de Grand Slam, a fost întrebată dacă cineva i-ar fi putut pune Simonei Halep substanțe interzise în mâncare. Asta după ce românca a fost acuzată de o nouă încălcare a regulilor anti-doping.

Evert continuă să creadă în nevinovăția româncei. Asta îi enervează la culme pe fanii Mariei Sharapova! Aceștia nu pot uita că americanca a pus-o la zid pe rusoaică atunci când aceasta a fost depistată pozitiv cu meldonium.

„Sunt curioasă ce spui despre testul și rezultatele Simonei Halep! Crezi că e posibil să nu fi știut că cineva i-a pus substanțe interzise în mâncare sau băutură? E greu să ne imaginăm că cineva care a muncit enorm atâția ani ar vrea să trișeze”, a întrebat-o pe Chris Evert o urmăritoare. Fosta mare sportivă a oferit un răspuns care alimentează teoria conspirației. „Îmi e foarte greu să cred că Simona ar lua intenționat substanțe interzise!”, a spus Evert.

citeste integral pe sportbull

RECLAMA 8

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *