Sorina Matei: ‘Bode, unde ești? Unde te pitești în țara unde polițiștii omoară copii pe trecerile de pietoni și încearcă să mușamalizeze omorul?’

Fii la curent cu noutățile

Un polițist care nu era în misiune, fără să aibă semnalele acustice și luminoase în funcțiune și cu o viteză mare a lovit, pe trecerea de pietoni, două fetițe care veneau de la școală. Una dintre ele a murit pe loc, în timp ce a doua a ajuns la spital, cu fracturi. Polițistul a verificat cu piciorul dacă fetița accidentată mortal mai era vie. Agentul cu permis de Marea Britanie, angajat din sursă externă în urmă cu 4 ani, a fost pus sub control judiciar.

În tot acest context, dublat de crima de la Bolintin Vale, unde șoferul unui microbuz a fost ucis de romi, iar comunitatea locală a dat în clocot, ministrul de Interne, controversatul Lucian Bode, nu și-a făcut apariția în spațiul public, lucru taxat de jurnalista Sorina Matei.

”Bode, unde ești?

Unde te pitești în țara unde polițiștii omoară copii pe trecerile de pietoni și încearcă să mușamalizeze omorul în ministerul de Interne condus de tine care ai băgat în spital turiști polonezi și ai scăpat fără dosar penal că ți s-a mușamalizat dosarul, mințind că dormeai pe bancheta din spate?

Ești cumva în Onești, unde poliția incompetentă a fost făcută praf de 2 pensionari nebuni totul sfârșindu-se într-o crimă dementă?

Ești cumva în Arad, unde de 1 an n-ai găsit niciun suspect al singurului atentat cu bombă de pe teritoriul României?

Ești cumva în Caracal, unde poliția era mână în mână cu interlopii și crima organizată și nebunii care ardeau fetițe în butoaie?

Sau ești în Giurgiu, unde poliția este tot pe mână cu interlopii care au ajuns să omoare oameni?

Unde ești tu, Bode?

Crezi că nu se vede că din lașitate te-ai pitit?

Tu, ministru de Interne în Guvernul Ciucă.

Tu, ministru de Interne în Guvernul Cîțu.

Tu, ministrul Transporturilor în Guvernul Orban.

Tu, ministrul Economiei în Guvernul MRU.

Tu, vecinul șefului DNA.

Tu, deputat de 14 ani.

Citeste integral pe Stiripesurse

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.