DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Temperaturi record la final de octombrie. Se anunță un val de căldură extremă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Temperaturi exagerat de mari la final de octombrie. Se anunță un val de căldură extremă pentru perioada următoare, contrar așteptărilor având în vedere data din calendar. A două lună de toamnă a adus peste vestul și sudul Europei temperaturi de vară.

Temperaturi record la final de octombrie

Temperaturi de vară în Europa, în special în zona de vest și de sud. Până acum au fost mai multe intervale în care valorile maxime au trecut de 30 grade Celsius în Spania, Franța, Italia, Grecia.

Potrivit specialiștilor în Meteorologie, acest regim termic a fost menținut ridicat pe fondul unui transport de aer tropical din nordul Africii.

În Melilla, Spania s-au înregistrat temperaturi record pentru această perioadă din an. Astfel, maximele au ajuns la 36,8 grade Celsius, un pic mai ridicate decât cele din Italia – 34 de grade Celsius la umbră pe insula Sardinia.

În Franța, meteorologii se așteaptă ca aceasta să fie cea mai călduroasă lună octombrie din ultimii 100 de ani, mai ales că s-a anunțat un nou interval cu temperaturi extreme în zilele de 27, 28 și 29 octombrie, când termometrele vor arăta între 30 și 32 de grade Celsius.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 274 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos