DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ultimă oră: Victor Piturcă va fi audiat la DIICOT într-un nou dosar – E vizat Stadionul Electroputere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fostul selecționer al României, Victor Piturcă, va fi audiat astăzi la DIICOT într-un nou dosar, vizat de cumpărarea Stadionului Electroputere. Recent, Victor Pițurcă a mai fost audiat și în legătură cu un dosar de  vânzare de măști neconforme în pandemie, dosar în care era implicat și fiul său.

Victor Pițurcă n-are parte de liniște în acest început de an. ProSport a aflat că DICOT-ul de la Craiova ii va audia astăzi de la ora 13:00 pe tehnicianul care a antrenat ultima oară în Bănie, dar și pe Claudia Pițurcă şi pe Mihai Naboiu (ginerele lui Pițurcă) pentru cumpărarea stadionului Electroputere.

Stadionul Extensiv, construit de fraţii Eugen şi Nicu Mihăilescu în 1998 cu o investiţie de 978.000 de dolari, a fost scos la licitaţie pentru a acoperi prejudiciul produs bugetului de stat de proprietarii complexului din Craiova, scrie Pro Sport.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde