Va rog din toata inima, cititi Rugaciunea de Invoiala, cat mai des, seara intre orele 20:00-23:00, si dati-o tuturor crestinilor pe care ii cunosteti, din orice colt al lumii!

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Va rog din toata inima, cititi Rugaciunea de Invoiala, cat mai des, seara intre orele 20:00-23:00, si dati-o tuturor crestinilor pe care ii cunosteti, din orice colt al lumii!

Rugaciunea de Invoiala este foarte scurta, dar extraordinar de puternica atunci cand este facuta simultan, de catre mai multi oameni!

Parintele ne spune ca tot ce ne ramane de facut este sa ne unim in rugaciune, sa facem semnul Sfintei Cruci cat mai mult, sa facem rugaciune pentru Duhul Sfant si sa ne luptam pentru a lua Taina Sfintei Impartasanii cat mai mult timp cu putinta. El zice ca Dumnezeu ar opri tot daca ar vedea ca noi ne-am intoarce la iubire si credinta curata, crestineasca…

“ Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu! Tu ai spus cu preacinstitele Tale buze ca atunci cand doi sau trei oameni pe pamant se invoiesc sa ceara un lucru, va fi dat de catre Tatal cel ceresc, caci unde sunt doi sau trei adunati in numele Tau, acolo esti si Tu in mijlocul lor.

Nemincinoase sunt cuvintele Tale, Doamne, iubirea Ta de oameni este fara de margini, iar indurarea Ta nu are sfarsit. Noi, robii tai (spuneti-va numele), ne-am invoit sa ne rugam pentru iertarea de pacate a omenirii, pentru salvarea din mainile Satanei, pentru umplerea inimilor noastre cu Duh Sfant si iubire crestineasca! Doamne, nu lasa Diavolul sa isi duca planul la bun sfarsit! Iarta-ne si indura-te de noi si de toti crestinii care te cinstesc si te slavesc! Lasa-ne, Doamne, crestinismul pe pamant, lasa-ne Sfintele Tale Taine, lasa-ne cerul senin si bucuria iubirii Tale! Ne rugam si pentru toti Sfintii Parinti si pustnici, din oricare loc al lumii, care mai tin, cu rugaciunea lor puternica, Mila Ta pentru noi! Iarta-ne, Doamne, te rugam din toata inima!

Ajuta-ne, Doamne, in toate faptele noastre savarsite astazi, ori pe care le vom savarsi maine si in orice zi pentru Tine, insa nu cum voim noi, ci cum vrei Tu.

Fie voia Ta, Doamne! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!”

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *