VIDEO! Șerban Huidu, declarație șocantă despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni! „Eu la tribunal am pledat vinovat! M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu!”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri neașteptate despre experiențele prin care a trecut în ultimii ani și cum i-au afectat viața.

Șerban Huidu a povestit și despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni. Fostul prezentator de la „Cronica Cârotașilor” a rămas cu adevărate traume în urma acelui episod, mai ales că mulți cunoscuți l-au considerat vinovat pentru viețile curmate în octombrie 2011 în Timișu de Sus, județul Brașov.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Șerban Huidu a fost pus în situații dificile și a fost nevoit să răspundă la cele mai incomode întrebări ale jurnalistei.

Denise Rifai: Cât de ușor vă ieșiți din fire?

Șerban Huidu: Decât un AVC e mai bine o exprimare liberă.

Denise Rifai: Veți rămâne cârcotaș pe viață?

Șerban Huidu: Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv.

RECLAMA 8

Denise Rifai: V-ați revenit total după accident?

Șerban Huidu: Cred că m-am recuperat cât am putut.

Denise Rifai: Cât de tare doare judecata oamenilor?

Șerban Huidu: La tribunal eu nu am pledat nevinovat. Eu am pledat vinovat.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *