DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vestea zilei despre pensii! Un nou anunț de la Guvern care vizează milioane de români

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vești noi despre majorarea pensiilor din România. Anunțul care îi vizează pe milioane de români. Executivul a promis că de la 1 ianuarie 2023, toate pensiile din România vor crește cu cel puțin 10%. Ulterior oficialii de la Guvern s-au contrazis în declarații, însă a rămas promisă majorarea.

Vestea zilei despre pensiile din România

De la 1 ianuarie 2023, pensiile din România vor crește cu cel puțin 10%. Ministrul Muncii a declarat într-un interviu recent că dacă se va lua în considerare prevederea veche de lege, atunci procentul de creștere a pensiilor trebuie să fie raportat la anul trecut, ceea ce înseamnă că pensiile ar crește cu 5,1-5,2%, lucru pe care guvernanții nu-l doresc.

Nu ne dorim aşa ceva. Ştim că este foarte puţin, a declarat Marius Budăi.

Acum, cei din PSD și PNL se contrazic asupra modului în care s-a decis creșterea pensiilor. PSD susține că îi reprezintă pe pensionari și că ei au mărit cel mai mult pensiile, iar la polul celălalt, cei din PNL afirmă că atunci când au mărit pensiile au făcut-o fără să se atingă de demnitatea pensionarilor.

În acest context, senatorul PNL Vlad Mircea Pufu a ținut să facă o precizare în legătură cu modul în care liberalii au crescut veniturile pensionariilor. Iată ce a declarat acesta:

Două categorii de români trebuie tratați cu maxim respect într-o societate: una este cea a pensionarilor nedreptățiți, iar cealaltă a persoanelor lovite de o soartă crudă, care au nevoie de ajutor cu adevărat din partea statului. (…) noi, Partidul Național Liberal, am sprijinit de fiecare dată această categorie importantă pentru societate, a seniorilor noștri. Și am făcut-o, întotdeauna, fără să le atingem demnitatea, a declarat senatorul PNL Vlad Pufu.

Cu cât ar putea crește pensiile din 2023

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 250 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos