Clotilde, replica pentru propagandistii PSD: „Sa ma fac si eu ca nu vad acest jaf? Este circ si scandal ca nu mai primesc anumiti politicieni, jurnalisti sau functionari publicii bani nemunciti de la locuitorii sectorului?”

Clotilde Armand are o replica taioasa pentru progandistii rosii care o acuza ca prin protocolul semant cu Romprest, prin care tarifele suntreduse la jumatate, ar fi facut „pact cu mafia” si ca nu s-a schimbat nimic.

„Sa ma fac si eu ca nu vad acest jaf? Nici vorba. Cu riscul sa pierd sustinerea multor cetateni. Este asta isterie? Este circ si scandal ca nu mai primesc anumiti politicieni, jurnalisti sau functionari publicii bani nemunciti de la locuitorii sectorului? Merita sau nu? Judecati voi asta”, a subliniat Armand intr-o postare pe Facebook.

Postarea integrala:

’’N-a redus tarifele!’’;
’’A facut circ 9 luni si a lasat sectorul in gunoaie’’;
’’Clotilde a infrant!’’;
’’A facut totul in scop electoral’’;
’’A facut pact cu mafia gunoaielor!’’;
’’Nu se pricepe!’’;
’’De ce nu a facut inainte de criza acest protocol?!’’

Vreau sa va spun ca dupa primele luni de cand am preluat conducerea Primariei Sector 1 platim 125 milioane de lei anual pentru serviciul de salubrizare si nu 240 milioane de lei asa cum dorea compania respectiva (pentru cine a uitat, compania de salubrizare a inaintat primariei la inceputul anului o estimare de buget de 240 de milioane de lei, adica un tarif de 20 de milioane de lei pe luna). Este o diferenta?

De ce n-au facut primarii dinaintea mea toate aceste demersuri? Si sa nu uitam ca nici n-am preluat bine mandatul anul trecut si ne-au lasat gunoiul pe strazi ca sa ne demonstreze cine conduce de fapt primaria. Deci cine a inceput toata aceasta mizerie si acest santaj?! Posibil ca asa au condus unii primaria in ultimii 13 ani. Linistea fiind cumparata scump din banii cetatenilor iar curatenia fiind fictiva. Sa ma fac si eu ca nu vad acest jaf? Nici vorba. Cu riscul sa pierd sustinerea multor cetateni. Este asta isterie? Este circ si scandal ca nu mai primesc anumiti politicieni, jurnalisti sau functionari publicii bani nemunciti de la locuitorii sectorului? Merita sau nu? Judecati voi asta.

Citeste continuarea pe Aktual24.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos